Comunicat de presă
26 Mai 2011
Cluj-Napoca

RABS – Workshop “Data Warehouse using Data Vault Architecture”, 9 iunie

RABS (Romanian Association for Better Software) organizeaza in data de 9 iunie, incepand cu ora 18.00, la sediul ISDC, un al doilea workshop dedicat membrilor comunitatii RABS si totodata, tuturor celor interesati de teme precum “Data Warehouse using Data Vault Architecture”, tendinte in BI si platforme pentru BI.

Organizatorii ofera participantilor oportunitatea de a invata direct din experienta invitatului principal – Ioan Suciu, Arhitect de Solutii Software in cadrul ISDC, companie romano-olandeza specializata in servicii IT in regim nearshore pentru segmente de piata cum ar fi cel financiar si medical olandez. In traditia evenimentelor RABS, acest eveniment al comunitatii arhitectilor din IT-ul romanesc ofera si posibilitatea unui schimb de experienta in timp real intre toti participantii. Evenimentul este dedicat in special programatorilor seniori, arhitectilor de software si arhitectilor de solutii software cu focus si pasiune pentru solutii de tip BI si procesare de date.

Pentru mai multe informatii si inscrieri, consultati website-ul RABS: www.rabs.ro.

RABS (Romanian Association for Better Software) este o organizație non-profit, născută din inițiativa unui grup de arhitecți software clujeni pentru creșterea calității produselor software la nivel de industrie, așa încât să crească nivelul de competitivitate al dezvoltatorilor români în competiția internațională. Modul în care Asociația își propune să atingă acest scop, este activarea comunității de IT prin evenimente de top, cu invitați de calibru internațional, dar și prin workshop-uri dedicate exclusiv membrilor, care să deschidă comunicarea la nivel de breaslă.

Contact: Sergiu Damian
e-mail: sergiu.damian@rabs.ro